SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Information från fritidsförvaltningen!
2021-02-10 16:44
Information från fritidsförvaltningen.

Utomhusanläggningarna är nu öppna så att ni kan boka in era ordinarie säsongs matchbokningar (5 april – 7 november, 2021).

Vi ser att ni i första hand lägger in era matchbokningar via IBGO. Om ni behöver hjälp återkom till oss. 

 

Vi kommer endast godkänna matchbokningar på fredag 18:30-21.30 samt lördag/söndag 9.00-18.00. Inga matcher, som ska spelas på vardagar, eller träningsbokningar kommer godkännas. Dessa får ni boka in först när schemaläggningen för ordinarie säsong är fastställt.

 

För att en bokningsförfrågan ska godkännas måste följande information finnas i bokningsmeddelandet:

•                        Lag

•                        Motståndare

•                        Matchstarttid

 

Glöm inte klicka i att det är en match ni vill boka samt om det är en seniormatch eller ungdomsmatch. (Ni ska aldrig fylla i något i fältet ”Antalet deltagare”.)

 

Vid match går gränsen för senior vid 17 år. Det vill säga om matchen gäller deltagare fr.o.m. 17 år (enligt serietillhörighet) bokas den som seniormatch. Senior- och juniormatcher debiteras enligt prisgrupp 1.
Årsmöte!
2021-02-10 16:25
Fotbollsklubbarnas Samorganisation har som tidigare meddelat att årsmötet är  onsdagen den 24 februari 18,00. 

Styrelsen
Årsmöte 2021
2021-02-08 17:51
Fotbollsklubbarnas Samorganisations årsmöte kommer som tidigare meddelats att genomföras onsdagen den 24 februari.

Exakt i vilken form det blir får vi återkomma med under vecka 7

Styrelsen
Utomhus anläggningar öppnar 1 februari!
2021-01-29 16:34

Fritidsförvaltningens utomhusanläggningar är öppna för bokning av föreningsverksamhet (träning) oavsett ålder och serietillhörighet. Detta gäller från och med 1 februari 2021.
Se vidare det föreningsbrev som skickats ut till er förening idag 29 januari.
Malmö Fritid
MFF svarar gärna på frågor!
2021-01-28 12:41
MFF är en av organisationens medlemmar sen många år och erbjuder sig gärna att svara på frågor som berör deras avtal med Malmö Fritid och sitt ställningstagande till varför man starta upp träningen för deras damlag och de äldre pojkgrupperna i måndags.

Skicka gärna ett mail med dina frågor till MFF:s VD Niclas Carlnén
                       niclas.carlnen@mff.se  

Kan också passa på att informerar om att det under 2020 fanns en inbjudan från MFF till vår organisations medlemmar att besöka Eleda Stadion och MFF för att informeras om MFF:s verksamhet och deras ambitioner, som tyvärr fått ställas in i samma anledning som nästa allt annat på grund av Corona.

Inbjudan står fast och så fort det finns möjligheter till större samlingar, besöker vi tillsammans MFF och då också i ansluten till en hemmamatch!

Styrelsen 


Ständig löpande dialog med fritidsförvaltningen!
2021-01-26 12:50
För Er information vill vi från organisationen sida informera om, att vi är i ständig dialog med fritidsförvaltningen beträffande alla förekommande regler och tolkningar som är kopplade till de lokala restriktioner som avser Corona.

Ni är alltid välkomna med frågor och undringar som är kopplade till Corona men också om det gäller andra frågor som ni tror vi kan hjälpa till med, i er fotbollsverksamhet.

Vi är till för Er!

Styrelsen

  
 

klart.se