Fotbollklubbarnas Samorganisation Malmö
VEM BLIR LANDSLAGSSPELARE?
2021-06-08 12:39

Fotbollsklubbarnas Samorganisation Malmö

Bjuder in till en presentation av Kalmar FF´s Akademi i samband med att Kalmar FF (seniorer) är på träningsläger i Malmö.

När: Två dagar att välja mellan Måndag 14/6 kl. 10.30 – 11.30 alt. Tisdag 15/6 kl. 10.30 – 11.30

Var: Hyllie IP / Hyllie IK

Max 2 platser per förening.

Anmälan görs vi mail till Bengt Månsson coachbm@live.se senast Fredag 11/6 Kl.12.00

I Kalmar FF´s A-trupp finns 3 spelare med Skåne och Malmö anknytning.

Lucas Hägg Johansson            Husie IF / FC Rosengård. 1:a målvakt i KFF

Elias Olsson                             Arlövs BI / Husie IF. Gjorde A-lags debut i Husie A-lag som 14 åring.

Piotr Johansson                       Skurups AIF / Malmö FF

Välkomna!

Glad Påsk!
2021-03-27 09:56

önskar Fotbollssklubbarnas Samorganisation!

Hjälp med digitalt årsmöte!
2021-03-21 09:02

Ett digitalt årsmöte kan innebära stora utmaningar. Det kan bli svårare att förbereda årsmötet och det finns många tekniska frågor att lösa för att genomföra det.

Behöver ni stöd för att genomföra ert digitala årsmöte?
Eller helt allmänt önskar diskutera kring formen för ert årsmöte, så kontakta oss. Skicka ett mail till info@foreningspoolmalmo.se

Tillsammans diskuterar vi kring upplägg och genomförande. Beroende på omfattning kan en kostnad tillkomma.

Föreningspool Malmö som leds av MISO och Malmö Ideella genomför Hjälp med Digitalt årsmöte i samverkan med KC Kompetenscenter och fritidsförvaltningen med stöd av Fritidsnämnden i Malmö.

Man kan även kontakta oss i Fotbollssklubbarnas Samorganisation, så kan vi berätta mer!

Fotbollsklubbarnas Samorganisation gratulerar Saber Azizi till den fina utmärkelsen
2021-03-17 19:18

Vid Sverige Uniteds årliga gala, som sändes digitalt under måndagskvällen, fick Saber Azizi ta emot Silverhanden-stipendiet för sitt arbete med mångfald och inkludering.

Läs mer på:

Information från fritidsförvaltningen!
2021-02-10 16:44
Information från fritidsförvaltningen.

Utomhusanläggningarna är nu öppna så att ni kan boka in era ordinarie säsongs matchbokningar (5 april – 7 november, 2021).

Vi ser att ni i första hand lägger in era matchbokningar via IBGO. Om ni behöver hjälp återkom till oss.

Vi kommer endast godkänna matchbokningar på fredag 18:30-21.30 samt lördag/söndag 9.00-18.00. Inga matcher, som ska spelas på vardagar, eller träningsbokningar kommer godkännas. Dessa får ni boka in först när schemaläggningen för ordinarie säsong är fastställt.

För att en bokningsförfrågan ska godkännas måste följande information finnas i bokningsmeddelandet:

•                        Lag

•                        Motståndare

•                        Matchstarttid

Glöm inte klicka i att det är en match ni vill boka samt om det är en seniormatch eller ungdomsmatch. (Ni ska aldrig fylla i något i fältet ”Antalet deltagare”.)

Vid match går gränsen för senior vid 17 år. Det vill säga om matchen gäller deltagare fr.o.m. 17 år (enligt serietillhörighet) bokas den som seniormatch. Senior- och juniormatcher debiteras enligt prisgrupp 1.

Årsmöte!
2021-02-10 16:25
Fotbollsklubbarnas Samorganisation har som tidigare meddelat att årsmötet är  onsdagen den 24 februari 18,00.