Historia
Om FKS
Småklubbarnas Samorganisation bildades 1933, med uppgift att inom sig samla föreningarna och verka för ett gott samarbete dem emellan samt tillvarataga deras ekonomiska intresse och övriga intressen.

Fotbollklubbarnas Samorganisation Malmö, Box 9219 20039 Malmö

Vi arrangerar Konferenser, Malmömästerskapet, för seniorer, ungdomar samt dam och flicklag. Har utbyte med andra organisation, spelar stadslagsmatcher.

Historia
Samorganisationen bildades 1933 under namnet Småklubbarnas Samorganisation Malmö.
Organisationens uppgift var att inom sig samla fotbollsföreningarna i Malmö och verka för ett gott samarbete dem emellan samt att tillvarataga deras ekonomiska och övriga intressen.Den 19 februari 1987 ändrades namnet till Fotbollklubbarnas Samorganisation Malmö, i syfte att alla klubbar skulle kunna vara medlemmar. Därmed gavs Malmö FF och IFK Malmö, möjligheten att bli medlemmar i organisationen vilket tidigare inte varit möjligt.

klart.se